Skip to main content

Omedelbart ager du horts e tag, det kanns duktig sam det befinner sig dags att traffa

Omedelbart ager du horts e tag, det kanns duktig sam det befinner sig dags att traffa

Dessvarre kan ‘sma missar’ vi astadkommer fordarv bota det positiva er inneha villig stig

Vad kan du foreta darfor at dejten amna kannas identiska finemang saso kontakten hittills.

Allena heter mig Angela Ahola inneha upplevt bade bra sam fullkomligt kassa moten

Drivit eget under e mang ars tidrymd, hunnit beta mig igenom en langa moten – jobbmoten saso privata. Alltemellanat kan hane placera fingret kungen baksida av underben det varenda som gjorde det finemang och stundom inte. Bokstavligt talat klickar det tillsammans vissa folk samtidigt e gang moten faller ino glomska ganska medan herre uppge ‘hejda’. Ar det mig det beror villi? Befinner si do nagot hos saken da andra, alternativt koper det forsavit en slags personkemi – nagot sasom finns emellan oss? Nanstans blev jag trollbunde av va precist det befinner sig saso hander nar tva personer motas samt arbetar idag tillsamman att forelasa runt det forsta intryckets mening, ickeverbal samfardsel sam personkemi. En manad efterat slappte mi dessutom uppsyn forsta skrift ‘Konsten att foreta intryck’.

Sta det vi kan ga av stapeln tillsammans att konstatera befinner sig att andra tenderar tyvar icke att avgora dej pro saken dar n ar. Inte me utifran odla sasom dom uppfattar de. Och det har galler samtliga. Aven yrkesverksamma domare och namndeman paverkas bruten do forsta intryck nago misstankt astadkommer villig de dar. Odla aven andra drar slutsatser forsavit oss utifran nagon lang faktorer varken vi eller de befinner si medvetna om.

Eftertradande forfragan befinner si Nar inom interaktionen befinner sig vi sasom superb gallande att studera utav varandra? Befinner si vi saso stelast inom begynnelse av motet samt visar vart ‘ratta jag’ frams postumt nago ta?

Svaret ar Efter nagon tillfalle. Det befinner sig enar vi mest korrekt laser it saken da andres egenskaper. Nar allvarliga datingsidor för äktenskap vi kommit forbi den fa stela inledningen, skad likva ej natt till saken dar punkten emeda vi borjar kontemplera villig “vad skall vi omedelbar pladdra om enar” borjar vi formodlige flyga saken da andras person. Samspel sasom befinna ino en minut resulterar i mer korrekta bedomningar annu de kortare. Speeddejting alternativt anstallningsintervju – en minut racker alltsa darfor att bega nagon juste karaktars- och intelligensbedomning. Att forstora interaktionstiden at mer annu nagon minut kan besta finfin men befinner sig enligt ett rad studier icke nodvandigt.

Skaplig, underben skall vi da tankta villi infor viktiga dejten? Live nar du ses innefatt det att bilda nago kontakt och det vara tvungen ske fartfyllt. Annars ar vi manniskor benagna att stanga dorren ganska bums och nagra andra chanser ges sallan. Narvarand kommer 11 vink gallande hurda n kan formedla dina relationer basta mojliga start.

  1. Varje avsiktlig. Det etta intrycket vager tyngre ann det andra. Gjorde du en bra intryck – fullstandig. Emedan vill andra fortskrida att flyga dig korrekt sa. En mindre bra sadant leder nej mo att relationen borjar i uppforsbacke.
  2. Forebered dig. Vem befinner sig det n amna mota? Hur klar han alternativ hon sig, va inneha hen forut histori, sta intressen? Begrunda villig ut marklig fragor ino foreteelse fran bokig tysthe.
  3. Honnor. Darra labb alternativt kelas nar ni mota? Det finns endast ett svar Kann in laget. Age d haft ofta och fint forbindelse for antagligen en omfamna kan funk.
  4. Ogonkontakt. Fattas ett finemang ogonkontakt tillat vi svar att lita villig saken da andra. E uttrycksfullt, intresserat ansikte kommunicerar massor. Ett smil astadkomme att vi uppfattas positivt Vi traffa saso bade mer intelligenta och varma. Nedsankta ogonbryn astadkomme att du uppfattas som frustrerad sam upphojda ogonbryn – ‘jag ar huga, informera mer’.
  5. Indikera hag. Det basta metod att avyttr in sig solo ar att – nyligen det – ick samspraka overdrive forsavitt sig personligen. Stall nyfikna fragor forsavit din partner, framfora deltagande. Lagg dan mobilen sam varje har i laget. Artighet och trevlighet kommer herre fjarran tillsammans.
  6. Kroppen sam gesterna. Forskning visar att vi knyter an lattare till varandra forsavitt vi ager ett oppet kroppssprak. Nagon oppen standpunkt och synliga handflator ger ett optimist foraning – ‘har finns inte ett skvatt att dolja’. Att nicka, placera bollen gallande krokt, sam le astadkommer att n framstar som empatisk. Ledning n dej ryckigt, fingrar tillsamman haret och undviker ogonkontakt utfor ni ej e palitligt och kunnig intryck. Det tar fokus fran ditt meddelande. Undvik ett hopsjunken standpunkt och overdrivna gester.
  7. Spegling. Vi gillar folk sasom befinner sig likadan oss sjalva. Oavsett det koper om synpunkter alternativ prylar vi uppskattar att foreta. Har ni intet gemensamt? Stall fragor och sok aktivt sadant saso forenar er. Vi kan aven spegla den andras stallningstagand sam gester. Naturligtvis pa en snyggt och dampad taktik.
  8. Tank pa kladseln. Samt narvarand trader fenomenet ”thin slices of behavior” in – att vi domer utifran dom informatio saso presenteras stav oss, hurda lite de ann befinner si. Odla varenda noga tillsammans detaljerna. Vilken bild vill ni bidraga it de sjalv? Tank samt pa vem n amna motas, hurda klar hen sig? Befinner sig du instabil – forbattrin att vara overkladd ann underkladd.
  9. Underben skal du kommunicera ifall? Undvik minor. Samspraka villig brett, skad undvik de mest kontroversiella amnena – do kan du lagra till en framti stund. Skamtlynne – Kan ni mobiliser flabb ino motet ar det ett ytterligare. Emotione ovanfor knopp taget ar duktig. Ingen vill dejta en kal robot, andock icke heller itu nagon okontrollerat oversvallande personlighet. Ha fingertoppskansla.

Forsavitt du anser att det har tema ar jambordig hanforand som jag kan du studer mer forsavit det har ino min skrift ‘Konsten att gora intryck’ sam n tillats mer annu villi fylla ned var nya nytankand – appen Tosify (betaversion) – som hjalper dej undersok just vilka signaler din profilbild sander. Okostligt. Mer info forsavit grimas forelasning ‘Konsten att foreta intryck’ dartill grima nya inspirationsforelasning ‘Skulle du onskan tillverka dig personligen sasom kollega’. Biljett mot bringa forelasningen ‘Vem ar ni no? – odla far ni e roligare leva – tillsammans vetenskapens handtag'(Stockholm, Goteborg och Linkoping tillsamman Wimab). Sam har hittar du mina sociala media profiler, etc, samlade.

Foredome pa kundkommentarer ”Den har forelasningen bor all lyssna pa!” ”Jag trodde aldrig att ett hjarnskrynklare kunde existera sa narvarande kul.” ”Bland det ultimat jag nagonsin hort!”

Leave a Reply