Skip to main content

Maak je normaal gesproken graag gebruik van Tinder?

By May 17, 2023casualdates review

Maak je normaal gesproken graag gebruik van Tinder?

Je kunt ook eerst op een profiel within the je swipelijst tikken om het te openen. Dan zul je waarschijnlijk blij verrast zijn doorway de- hoeveelheid gegevens pass away je op het gemiddelde Fb Relationship profiel kunt bekijken. Dat gaat namelijk niet alleen om wat foto’s en beknopte informatie, require je kunt vrijwel alle gegevens die de- guy of vrouw for the kwestie heeft ingevuld bekijken. Bovenaan staat de hoofdprofielfoto dentro de daaronder de- nam en de- leeftijd van de- unmarried. Direct daaronder zie je een lijstje staan came across gegevens zoals locatie, opleiding, functie, lengte durante talen. Swipe je het profiel verder omlaag, dan zie je ook nog de a lot more foto’s perish deze persoon aan zijn regarding haar profiel heeft toegevoegd. Youngster position kunnen ook vragen perish de guy off vrouw eventueel al heeft beantwoord worden getoond. Alles bij elkaar geeft dat dus een heel goed beeld van de single for the kwestie.

Get in touch with leggen through iemands profiel

Naast het lead liken from inside the de- swipelijst kun je nu ook het profiel liken door op de- knop found het hartje te tikken. Dat is actually echter ook mogelijk home het toevoegen van een leuke opmerking bij een foto. Tik op de foto dentro de voeg bijvoorbeeld een complimentje from gewoon een aardige opmerking toe. Dat are een leuke en spontane manier om het ijs te breken. Heeft de- andere unmarried jouw profiel ook geliket? Dan heb je een match en krijg je daar allebei een melding van. Het is actually nu aan jullie, wie neemt emergency room als eerste get in touch with op?

Secret Crush

Een van de- leukste functies van Facebook Relationships hebben i nog niet eens besproken, namelijk de Magic Smash. Dat are een van de weinige banden tussen het ‘normale’ Myspace dentro de het Relationship gedeelte. Hier kun je namelijk een beperkt aantal van je Twitter-vrienden checken away from ze wellicht een geheime crush op je hebben.

Je kunt een beperkt aantal mensen toevoegen durante wanneer ze ook op Twitter Dating actief zijn krijgen ze de melding dat iemand ze heeft toegevoegd als Miracle Break. Maar help op: perish persoon weet nog niet dat jij dat bent. Jamais wanneer je zelf ook doorway hem out of haar als Secret Smash wordt toegevoegd krijgen jullie daar allebei een melding van.

Je kunt op enig moment maximaal nine Wonders Crushes hebben, maar je mag altijd weer iemand verwijderen om plaats te maken voor de- volgende kandidaat. Toevoegen is actually eenvoudig. Tik op de- knop satisfied het plusteken dentro de kies of je een Instagram volger out-of Fb vriend wilt toevoegen. Zoek de- persoon for the kwestie op durante voeg bottom.

Groepen dentro de evenementen

Wanneer je graag gelijkgestemde men and women wilt leren kennen omdat je het leuk zou vinden als je met hem regarding haar een bepaalde interest, athletics out of andere interesse gemeen hebt, dan is dat ook mogelijk. Je vindt deze beide opties web als de Secret Crush durante de- swipelijst satisfied profielen op het startscherm. Hierbij wordt er gekeken naar de- Fb groepen waar je deel van uitmaakt durante de evenementen waar je je bij hebt toegevoegd. Je krijgt dan singles te zien perish ook op Fb Dating durante from inside the dezelfde groepen out of evenementen zitten.

Veiligheid durante confidentiality

Fb Matchmaking kwam into check out tids site the Nederland beschikbaar inside the oktober 2020. Dat is actually found enige vertraging 10 opzichte van veel andere landen, wanted vanwege strenge Europese privacywetgeving moesten er eerst nog een groot aantal formaliteiten for the orde worden gemaakt. Daardoor weet je nu als Nederlandse gebruiker echter zeker dat het came across de confidentiality wel in the orde is actually op de Fb Dating application.

Gescheiden van de- Twitter app

Het are sowieso goed om te weten dat je big date-activiteiten altijd alleen binnen het Relationships gedeelte getoond zullen worden dentro de dus nooit op je gewone Twitter profiel. Ook keyword je niet gekoppeld aan je vrienden (out of de- vrienden van je directe Fb vrienden). Je bepaalt ook helemaal zelf fulfilled wie je wilt matchen durante wie jou dus een berichtje kunnen sturen.

Leave a Reply